Casper Ruud jubler etter en vinnende runde mot Benoit Paire i The Roland Garros 2021 French Open. i Paris ( Photo av Christophe ARCHAMBAULT / AFP) (Photo by CHRISTOPHE ARCHAMBAULT/AFP via Getty Images)

Discovery har forlenget avtalen med Fédération Française de Tennis for Roland Garros med fem nye år. Dermed blir verdens største tennisturnering på grus å se på discovery+ og Eurosport frem til og med 2026.

– Vi er svært godt fornøyde med å ha sikret oss rettighetene for fem nye år. Roland Garros er kanskje den viktigste tennisturnering for oss nordmenn, med Casper Ruud som stadig kommer nærmere de aller beste spillerne i verden. Tar han steget helt opp, slik mange eksperter både håper og tror, er det all grunn til å tro at historiens første nordmann i en Grand Slam semifinale eller finale blir å se på våre kanaler, sier sportsdirektør i Discovery, Morten Johannessen.

Les: Klopp hyller giganten Wijnaldum

De nye rettighetene strekker seg fra 2022 til 2026. Dermed vil alle de fire Grand Slam-turneringene, samt de aller fleste ATP-turneringene, vises i årene som kommer på enten discovery+ eller på Eurosport-kanalene.

– Casper Ruud er en av de mest spennende idrettstalentene vi har i Norge, og det i en verdensidrett som tennis. Han ligger, i skrivende stund, på en 16. plass på verdensrankingen. Nå er det ingen tvil om at skal du følge veien videre, så blir det på discovery+ eller våre kanaler, sier sportsdirektør i Discovery, Morten Johannessen.

Eurosport har hatt et samarbeid med Fédération Française de Tennis og Roland Garros i over 35 år. Finalene under årets turnering vil bli sendt lørdag og søndag kl. 15.00 på discovery+ og Eurosport Norge lørdag og søndagen.