Robert Lewandowski scoret to mål og en assist i Bayern 4-1 borteseier over Bielefeld i Bundesliga. – Bayern kan innta andreplassen på tabellen med en seier, mens Bielefeld jaget sesongens andre seier.

De forsvarende tyske mestrene tok 1-0 ledelse etter syv minutters spill da Thomas Müller banket ballen i nettet to ganger for Bayern-ledelse.

Les: «Gareth Bale er den perfekte United-spiller»

Halvveis i første omgang smalt Robert Lewandowski ballen i nettet fra kanten av sekstenmeteren og satte Bayern foran 2-0.

Rett før pause scoret Lewandowski sitt andre mål etter en fin opplegg av Müller og en flott klarering fra en Bielefeld-forsvarer. 3-0 til Bayern i første omgang.

Rett ut i andre omgang gjentok Lewandowski Müllers assistanse da han sendte inn et fint innlegg, som Müller stakk i nettet til 4-0.

Bielefeld fikk et trøstemål med en halvtime igjen. Ritsu Doan tok et inntrekk i boksen og sparket ballen over i det lange hjørnet for en reduksjon til 1-4.

I siste kvartal måtte Bayern München spille med ti spillere da Corentin Tolisso fikk direkte rødt kort og ble utvist.

Bielefeld kom imidlertid ikke lenger tilbake i oppgjøret, som Bayern München vant 4-1.

Med seieren rykker Bayern München opp til andreplass i ligaen ett poeng bak RB Leipzig, som er på førsteplass. Bielefeld er fortsatt nummer 13 på tabellen i Bundesliga.

Bielefeld – Bayern München 1-4

8′ 0-1 Thomas Müller
26′ 0-2 Robert Lewandowski
45′ 0-3 Robert Lewandowski
51′ 0-4 Thomas Müller
58′ 1-4 Ritsu Doan