Fabio Grosso

Det er liten tvil om at Lyon er i krise. – Ambisjonene er store, men resultatene er skremmende dårlig – Etter enda et tap i helgen ligger den franske storklubben sist i Ligue 1 med fem poeng opp til den røde streken.

Etter 12.runder har Lyon bare 7.poeng og med det vi så mot LOSC Lille på søndag skjønner vi det ikke kommer til å snu med det første.

Lyon fikk en elendig start på sesongen og valgte å sparke manager Laurent Blanc. Blanc ble erstattet av den tidligere italienske verdensmesteren Fabio Grosso, som imidlertid heller ikke har klart å snu utviklingen i Lyon.

En måned inn i jobben ble Lyon sin lagbuss angrepet på Stade Vélodrome før kampen mellom Marseille og Lyon. Det ble kastet stein. Det gikk verst ut over Fabio Grosso som fikk et stygt sår ved øyet.

«Jeg håper av hele mitt hjerte at dette kan være en lærdom for framtida. Det som skjedde søndag kveld kunne blitt en tragedie, og det var absolutt en tragedie for sporten, og for alle som elsker den.», italieneren i en post på Instagram

Les: Manchester Uniteds fire alternativer for å erstatte katastrofekeeper Andre Onana

L’Equipe melder i dag at Fabio Grosso skal ha fått sparken og må derfor forlate sin stilling etter bare to måneder.

Videre skriver avisen at Grosso ble informert om oppsigelsen torsdag morgen og at akademitrener Pierre Sage overtar ansvaret inntil klubben har funnet en ny manager.


Neste oppgave for den kriserammede klubben er på lørdag. Da møter de Lens borte.

Les: Nok en helt vill aften for tidligere RBK-spiller Casper Tengstedt