Everton manager Carlo Ancelotti med styreleder Bill Kenwright og eier Farhad Moshiri

De tre siste kampene er god nok forklaring på hvorfor det er innkalt til krisemøte, når vi i tillegg til 4 – 1 tapet mot Liverpool, 1 – 0 tapet for Brentford og 3 – 0 tapet mot Manchester City vet at de åtte siste kampene har vært uten seier skjønner vi også at tiden for «vente og se er over».

Everton holder krisemøte om fremtiden til manager Rafael Benítez.

Les: Everton har tatt en haug med telefoner for å sjekke ut potensiell Benitez-erstatter

The Mirror melder at klubbens styreleder, Bill Kenwright, har kalt inn til krisemøte. Høyt på agendaen burde være å diskutere Benitez sin fremtid i klubben. Avisen opplyser også at det er et økende sinne blant fansen, ikke minst etter tapet mot Liverpool. Benitez har også alltid blitt avhørt i klubben på grunn av sin historie med motstanderne fra den siste kampen.

Spanjolen trente Liverpool mellom 2004 og 2010. Det ble av den grunn en del virak da han ble Everton manager i sommer. og har så langt tatt laget til fire seire i ligaen, på fjorten kamper.

Kan være en ide å minne styrelederen om at Ole Gunnar Solskjær og han lojale assistent og kortvarige etterfølger på Old Trafford Michael Carrick begge er ledige på markedet.

Les: Vanskelig å gå i Zlatan sine fotspor hvis man sliter benken