Sean Dyche mister de største, men får også beholde høyrevingen han vet leverer. (foto: Everton)

Jack Harrison forsvant tilbake til Premier League da Leeds tok den tunge turen ned til Championship. Sean Dyche og Everton hentet Leeds-profilen inn på leie og «nekter» nå å gi fra seg 27-åringen.

Det er duket for nok en sesong med Jack Harrison i den blå drakta, fortsatt på utleie fra Leeds som gjør et nytt forsøk på opprykk til Premier League.

LES: Ryan Reynolds og Tom Brady med friskt fremstøt for å skrive engelsk fotballhistorie

-Forrige sesong hadde jeg den store gleden av å være i klubben. Vi gikk gjennom mye motgang, men vi klarte å fortsette og ha en god sesong. Det er mange grunner til å ønske seg en retur til Everton. Jeg tror at klubben generelt – fansen, staben, manageren, lagkameratene mine – alle fikk meg til å føle meg veldig komfortabel med en gang, og det er viktig som spiller, sier Harrison til klubbens hjemmeside.

Forrige sesong ble det 29 Premier League-kamper, 3 scoringer og 3 assists på Harrison fra høyrevingen, nå er 27-åringen varm i drakta og klar for mer. Viktig signering for et økonomisk sterkt presset Everton. Faktisk en av signeringene som hadde høyeste prioritet.

TYSK FOTBALL: Gigantsuksessen sportsdirektøren aldri så komme skaper problemer heller ingen så komme