Det var helt tydelig møtet mellom Everton og Crystal Palace i oktober var viktig. Spillere og støtteapparat skal ha vært svært nervøse. – Nå en god stund etter har endelig dom blitt avsagt etter at spillere røk i tottene på hverandre.

Everton slo Crystal Palace 3 – 0, men det var ikke det som var i fokus i pressen etter kampen den 22.oktober. Midtveis i andre omgang var tumultene i gang og flere spillere var involvert.

Everton som var glade over å ha vunnet og krabbet over den røde streken (De er farlig nærme nå) innrømmet å ha brutt FA regel E20, mens Crystal Palace mente de var uskyldige.

Les: Barcelona får solgt Memphis Depay

FA opprettet deretter sak mot klubbene, men det var ikke før tirsdag at det endelig ble avsagt dom i saken. Det ender med at Everton får en bot på 20 000 pund, mens Palace må betale 40 000 pund fordi spillerne ikke oppførte seg ordentlig slik det er formulert i regel E20.

Det tok såpass lang tid for saken å bli ferdig behandlet fordi Crystal Palace nektet og dermed måtte en uavhengig kommisjon se på saken.

Les: Casino på nett i Norge