Har alt, til og med tålmodighet. (foto: wolves, twitter)

Zidane ble sendt på dør, Real Madrid holdt døra åpen for Carlo Ancelotti. Selv om det var en trist exit for Zidane, noe han delte i et åpent brev gjennom en spansk avis, er det Everton-supporterne vi syntes mest synd på. Noen timer etter at Ancelotti takket for seg, ser det likevel ut som det skal bli en god løsning for The Toffees.

Nuno Espirito Santo. Få andre managere har skapt så mye trøbbel for toppklubbene i Premier League. Portugiseren har vist han kan bygge, bygge og levere underveis. 2017-2021 som leder for Wolverhampton. Fra Championship til en betryggende plassering i Premier League.

Les: Goal: Emerson klar for Barcelona

I våres ble det klart at Ulvene og Santo mente det var på tide med forandring. Det har vært stille rundt portugiseren de siste to ukene etter avgjørelsen, men etter Ancelottis hastige avskjed med Everton kan ting skje fort.

Det er Talksport og flere andre engelske medier som hevder Everton har plassert Nuno Esperito Santo som toppkandidat til managerjobben (les: den de skal ha).

Santo har ikke hevet Champions League-trofeet som spiller eller manager, men det Everton trenger nå er en lagbygger som ikke hopper på andre muligheter ved første og beste anledning. Santo har bevist at han er en stayer.

Les på Engelske klubber: De 9 råeste scoringene i Premier League 2020/21

Everton trenger en lagbygger som kan gi supporterne underholdende og gnistrende angrepsfotball. Santo har bevist dette med ulvene.

Everton trenger en kynisk lagbygger som kan triksene for å ødelegge kampplanen til motstanderne i Premier League. Santo har bevist dette med den på papiret langt svakere Wolves-troppen.

Les på Tysk fotball: Overgangskaos hos Werder Bremen

The Wolf of Premier League. (foto: wolves, twitter)

Vi slenger oss på i heiegjengen: Nuno Santo for Everton-manager!

Les: Engelsk journalist: Manchester United på handletur i Danmark