Satser på mer av dette neste sesong. (foto: everton, twitter)

Frank Lampard har snart fått tilbake hvilepulsen etter noen måneder i konstant fight-modus. Dette ga resultater, og sesongen starter i Premier League. Etter at Everton har tatt noen mindre heldig grep på overgangsmarkedet de siste årene, følger vi spente med på hvilke trekk som gjøres med Lampard på vakt. Uka avsluttes med én spiller med videre, én ut.

34-åringen Begovic har vandret hvileløst mellom engelske klubber siden 2005 på overganger og utleie. Forrige sesong hos Everton på utleie fra Bournemouth sørget han for at det ikke blir pakking på nytt. Med syv kamper mellom stengene for Everton, har klubben blitt overbevist om at keeperen holder Premier League-nivå. Opsjon på forlengelse av leieavtalen blir nå utnyttet.

LES: Kjetil Knutsen får konkurranse fra Ronny Deila og dansken som skaffet Malmö seriegull i 2021

Jonjo Kenny har spilt for Everton siden 2014, men også han har levd en fotballnomadetilværelse på utleie til Wigan, Oxford, Schalke og Celtic. Det ble 15 Premier League-kamper på høyrebacken denne sesongen i Everton-drakta og seks i cupen, men nå er 25-åringen tydeligvis mettet.

Everton skjøv frem et tilbud om forlengelse, Kenny skjøv tilbudet høflig tilbake over bordet og er nå ferdig hos The Toffees.

LES: Der er Luis Campos på plass og da er Zinedine Zidane rett bak

To be continued.