Gav seg og startet rett på som trener.

Vi heier selvsagt på Stefan Johansen og Fulham når Aston Villa skal møte dem til payoff for opprykk til Premier League, og vi heier også litt på Chelsea veteran og Aston Villa kaptein John Terry da vi synes det hadde vært feiende flott å se han i kamp mot tidligere lagkamerater. 

Aston Villa kaptein John Terry var hoppende glad da klubben tirsdag sikret seg en plass i playoff finalen med en målløs andrekamp mot Middlesbrough. De hadde med seg 1 – 0 inn i den kampen.

John Terry kom til klubben i forkant av sesongen og har båret kapteinsbindet under manager Steve Bruce hele sesongen – Han var overlykkelig etter at oppgjøret på Villa Park.

«Det var flott i kveld. Supporterne var flotte. Deres støtte til guttene har vært fantastisk. Stemningen i garderoben er også utmerket – vi har en utrolig lagånd».

– Ett skritt og da har vi oppnådd drømmen.

«Det var veldig intens, men managerens plan virket fantastisk. Han fortjener stor kreditt for det. Spillerne var av høy klasse. Nå går vi til Wembley – det er fortsatt et skritt igjen, sier John Terry.

Aston Villa forsvant ut av Premier League i 2016 og har dermed spilt to sesonger i Championship.

Lørdag 26 mai kl 1800  er det klart for opprykksfinale mellom Aston Villa og Fulham på Wembley.