Moise kean

Spissen Moise Kean er for tiden på utlån fra Everton til sin barndoms klubb Juventus, 21 åringen som har verdens griskeste agent Mino Raiola på laget står nå overraskende ved et veiskille. – I låneavtalen som løper til sommeren 2023 med Juventus ligger det en forpliktelse for kjøp.

I vinter tok Juventus sats og hentet Dusan Vlahovic fra Fiorentina, de betalte 81,6 millioner euro som tydelig forteller Massimiliano Allegri sine prioriteter på spissplassen. Moise Kean er ikke glad for «nedrykket» på prioriteringslisten, men han kan få en svært lukrativ overgang til fransk fotball.

Les: Carlos Tevez gir seg ikke – forhandlinger for å gå i fotsporene til Wayne Rooney

Nyansatt Everton manager Frank Lampard, som ikke har fått en hockeykølle effekt enda, har også forhørt seg om muligheten for en retur for Moise Kean. – Everton er nede på 16.plass i Premier League etter gårsdagens 3 – 1 tap mot Newcastle. Det er bare tre poeng ned til den røde streken.

Mino Raiola har satt tak i dette og kontaktet sine venner Torino klubben. Han jobber nå for en terminering av avtalen, som inne bærer en utbetaling til han selv og sin agent, samt en ny forbedret avtale med Everton. Moise Kean på sin side har ikke lyst på en retur til Goodison Park, til det var de alt for raske til å låne han ut. Oppholdet i Paris derimot, ga mersmak.

Mauro Icardi som må komme seg til Italia for å nok en gang redde ekteskapet med Wanda Nara presser på Paris Saint-Germain sammen med sin agentkone for å få til det så fort som mulig.

Calciomercato melder i dag det er svært sannsynlig med en overgang til Paris Saint-Germain – klubben han var utlånt til forrige sesong. Manager Mauricio Pochettino var fornøyd med oppholdet og har kommentert den unge spissen bare blir bedre og bedre. -Han ønsker seg heller en «litt uferdig», men svært motivert spiss enn en som har hodet sitt helt andre steder enn på banen.

Les: Vil signere en helt ny backlinje

Mange andre forhold enn å finne beste klubb for en ung spiss!: redde et ekteskap, få fart på en klubb i trøbbel, fylle lommene til en grådig agent og gjøre plass for en superstjerne.

Likevel, Moise Kean i bytte mot Mauro Icardi til sommeren virker svært sannsynlig.