Sendes i fotballisolat? (foto: barcelona, twitter)

Mye har allerede vært sagt og skrevet om den fotballbomben Barcelona detonerte forrige uke da de måtte bekrefte at deres Messi ønsket å forlate klubben. Ifølge ESPNs kilde er det et mulig utfall i denne kaoshistorien som kommer til å etterlate et 12-måneders fotballmørke for Messi – og tomrom for oss.

I 2017 fikk Messi inn en klausul i kontrakten med Barcelona som skulle gi ham muligheten til å bytte klubb på slutten av hver sesong. Ifølge ESPNs kilde hos Barcelona, ble deadline for å løse ut klausulen i år passert i juni.

Les: Sky Sports: Chelseas 7. mål nekter å gå glipp av festen

Dermed står Messi med krav om å forlate klubben (vi har ikke helt gitt opp at det er et forhandlingskort for å kunne bli under et nytt regime) mot Barcelonas krav om at ny klubb må ut med milliarder for å få Messi på banen denne sesongen.

Les på Spanskfotball: Marcelo er tilbake hos Real Madrid!

Ifølge ESPNs kilde hos Barcelona, mener klubben at den eneste måten Messi kan forlate klubben på uten kostnader, er at argentineren gir avkall på lønn for det resterende året av kontrakten – og, hold deg fast: Godtar å ikke spille fotballkamper den kommende sesongen. For noen.

Hjælp.

Les: Vidal har forklaringen på hvorfor Barcelona trynet: Tallet er 13