Definitivt ikke ferdig. (foto: ramos, twitter)

En ny midtstopper har ikke toppprioritering for PSG i sommer. Med Presnel Kimpembe, Marquinhos, Abdou Diallo og Thilo Kehrer skal Pochettino være dekket. Likevel har linken til Sergio Ramos vært der helt siden det ble klart at Real-kapteinen ikke lenger er Real-spiller.

Ifølge ESPNs kilde er det ikke bare PSG som ikke akter å la den unike muligheten forsvinne med å plassere El Captain i midtforsvaret sitt.

Les: Overraskende bytte for Chelseas supertalent Billy Gilmour

ESPNs kilde hevder tre klubber har sendt sine tilbud til 35-åringen, som han nå bruker tid på å gå gjennom.

Manchester City

PSG

Bayern München

Hensyn til Ramos sin familie skal veie tungt. Ifølge ESPNs kilde ser Guardiola Ramos sin erfaring som en perfekt kombinasjon med «ungdommen» Ruben Dias (24), John Stones (27), Nathan Ake (26) og Laporte (trolig på vei ut).

Hos Pochettino er det lederen Ramos som skal løfte nivået på forsvaret til PSG det siste hakket i de mest avgjørende kampene.

Les på F7: De mest sette seriene på HBO denne våren

Bayern München har signert Dayot Upamecano. I tillegg har Nagelsmann også en Niklas Süle og unggutten Tanguy Nianzou i troppen. Samtidig har Bayern mistet supererfaringen til David Alaba og Jerome Boateng. En Sergio Ramos kan bøte på dette.

Sikkert noen kule tatoveringsbuler i Manchester.(foto: real, twitter)

ESPNs kilde forteller at Ramos vurderer alternativene nøye, og skal ta en rimelig rask avgjørelse av respekt for de tre klubbene.

Vi skal ikke skjule at julaften kommer tidlig hvis the one, the only, Sergio Ramos velger Premier League.

Les: Bare detaljer igjen før Ben White blir solgt for mer enn en halv milliard