Ancelotti forklarer, Bale lytter

For å bruke Corona terminologi, Santiago Bernabéu var rød sone for Wales store sønn Gareth Bale så lenge Zinedine Zidane var manager, men nå som Carlo Ancelotti har returnert har fargen skiftet til blinkende grønn.

Det er ikke aktuelt med et nytt utlån til Tottenham, det er ikke mye heder og ære å hente for London laget i nærmeste fremtid. Gareth Bale sin agent Jonathan Barnett bekrefter retur til Real Madrid.

Les: Football-Insider: Leeds skaffer seg La Ligas nestsbeste driblefant

Sporten tror Real Madrid vinner La Liga og Champions League neste sesong!

Bale var lånt ut til Tottenham sist sesong etter å ha havnet på kant med Zinédine Zidane. Waliseren noterte seg for sterke 16 mål på 34 kamper for Tottenham, og etter flere gode kamper har det gått rykter om at Bale skulle returnere til London for enda et år på lån.

Nå er det bekreftet at han ikke blir å se i Spurs-drakt den kommende sesongen også. Han skal spille for Real Madrid, under Carlo Ancelotti.

«Som jeg har sagt fra starten, så er det ikke et alternativ å returnere til Spurs. Han er under kontrakt med Real Madrid» sier agenten til Standard Sport om Bale, som er inne i sitt siste kontraktsår med Madrid-klubben.

Ancelotti trente Real Madrid fra 2013 til 2015. Italieneren vant både Champions League og Copa del Rey med klubben i 2013/14-sesongen, med Bale på laget. Waliseren scoret i ekstraomgangene i mesterligafinalen, da Real Madrid vant 4-1.

«Han kommer tilbake. Jeg kjenner Gareth veldig godt. Han kommer til å være motivert til å spille bedre og ha en kjempesesong. Det er det ingen tvil om» sa Ancelotti på pressekonferansen da han ble ansatt.

Les: Viktor Hovland gikk hele veien!