Åpner seg opp muligheter for en spennende sommer. (foto: united, twitter)

Manchester United har en midtstopper-kabal som skal gå opp til sommeren. Det er fortsatt utklart hva som skjer med Eric Bailly, samtidig har Solskjær aldri har skjult at det fortsatt mangler 2-3 forsterkninger for å ta de siste kneppene opp mot toppen. I Spania sender Pau Torres signaler om at han er klar.

Det er ESPNs kilde som hevder Villareal-spilleren håper og tror han blir sluppet av klubben til sommeren. I disse virusdager er utkjøpsklausulen på 65 millioner euro avskrekkende nok til å holde en klubb som Manchester United i tenkeboksen og på leting etter rimeligere alternativer. Betyr dette at Torres må belage seg på å vente til ingen nytte?

Les: Cavani has left the building

Ifølge ESPNs kilde er midtstopperen optimistisk til at Villareal senker forventningene og godtar lavere bud. Ifølge Cadena Cope kan 50 millioner euro få La Liga-klubben på glid. Villareal kjemper om Europaliga-kvalikplass, men med like mange poeng som Real Sociedad og Real Betis, skal det holde hardt for at klubben vil kunne budsjettere med inntekter fra spill i Europa.

Les på F7: Texas sier «Hi»

Plankekjøring for United?

Mye taler om at det kan går Solskjærs vei (hvis de ønsker), men i skyggene lurer Zidane og Real Madrid. Ifølge Real Madrid News, holder Real med usikkerhet rundt både Raphael Varane og Sergio Ramos før neste sesong, et godt øye med Torres.

Ung, har fart, teknikk, styrke, fotballintelligens – og er venstrebeint (foto: villareal, twitter)

Venstrebeinte Pau Torres er hvertfall klart som et egg for å klatre høyere. Vi håper det blir i rødt.

Les: Uniteds Europa League-streakerhistorie er faktisk enda merkeligere enn du trodde