Finner ikke mål. (foto: barcelona, twitter)

Det er ikke noe nytt. Toppklubben med en historie som tilsier at de skal vinne nær sagt samtlige kamper, sliter. Forrige sesong var det Real Madrid som «plutselig» mistet kontakten med toppen i La Liga, og denne gangen er det Barcelona som starter med store svakhetstegn.

Nede på 8. plass etter 5 runder og den dårligste starten for klubben på 25 år, vitner om at noe har gått galt i den katalonske hovedstaden.

Nå har riktignok Valverde slitt med en haug med skader på sentrale spillere, men med bredden i en tropp som Barcelonas, er ikke dette nok å klamre seg til av unnskyldninger.

Les: Scott McTominay langer ut mot egne spillere

Det verste er at misnøyen sprer seg i troppen. Ifølge ESPNs kilde har flere av Barcelona-spillerne begynt å miste tilliten til Ernesto Valverde som leder.

På pressekonferansen etter 2-0 sjokktapet mot Granada, tok Valverde selv ansvaret for tapet.

Les på Popidol: Hvorfor heter Juventus «Piemonte Calcio» i FIFA 2020?

Et fotballlag utgjør mer enn én kar i dress, men likevel er det en usikkerhet som har forplantet seg i Barcelona-garderoben. Ifølge ESPNs kilde som er tett på Barcelona, «skjer det noe virkelig rart, der laget er uten intensitivitet og kreativitet.»

Les: PSG-manageren bringer deilige nyheter om Neymar

Vi tenker Valverde og Zidane kjemper om å ikke måtte gå først. Men hvis Valverde skvises ut, hvem er personen til å løfte gjengen med noen av verdens beste enkelt spillere til å fungere som lag?