Victor Osimhen vil til Premier League, men skal overtales på tirsdag om å droppe drømmen.

Lille sitter på en skikkelig fotballgullgruve. Victor Osimhen og Gabriel kan bringe inn rundt 1 milliard kroner til klubbkassa. Nå har begge spillerne utnyttet at reiseforbudet er opphevet og skal på tirsdag møte det som skal bli guttas nye arbeidsgiver.

21-åringen Osimhen har for alvor vist seg frem i Ligue 1 denne sesongen med 13 scoringer, bare sesongen etter at han kom fra belgiske Charleroi for 130 millioner kroner.

Les: Manchester Uniteds nysignering har tidenes raskeste ungdomsmål

Odion Ighalo skryter stort av landsmannen, og Manchester United og Chelsea har vært linket til forwarden, uten at dette har løsnet et bud fra Woodward og gjengen. Det er Napoli som lukker øynene for viruskaoset og drar til med kjøpet av Osimhen og 22-åringen Gabriel, midstopperen som er på radaren til Tottenham, Chelsea og Everton.

Ifølge ESPN er det aller meste på plass og kilder hevder Napoli er overbevist om at denne handelen er i boks. På tirsdag møtes Napoli-eier Aurelio De Laurentiis og sportsdirektøren med de to Lille-spillerne for å overbevise om at «Napoli er byen, og laget er – Napoli».

Les på Popidol: Twitch godtar ikke hatet til Trump

Det hører med til historien at spesielt Osimhen har latt seg friste av utsiktene til å komme til Premier League. ESPN hevder at 21-åringen har uttalt at dette vil være living the dream.

Ifølge ESPNs kilde har Napoli møtt Lilles forventninger om rundt 760 millioner kroner for Osimhen og rundt 330 millioner kroner for den brasilianske U23-landslagsspilleren Gabriel.

Så mye for viruskrise.

Når eier og sportsdirektør har gjort sitt, skal manager Gennaro Gattuse stå for den siste delen og sørge for at denne dealen raskt kan bekreftes.

Vi har nettopp skrevet om Liverpool -og United-mål Ferran Torres der Juventus har kastet inn et bud, nå skal Napoli også sørge for at to ettertraktede supertalenter holder seg borte fra balløya.

Les: ESPN: Forhandlinger om Ferran Torres-overgang startet