Ikke prøv dere.

Når vi trodde det meste var avgjort, smeller det skikkelig. Forrige måned fikk Suarez beskjed om at han trengte å finne seg ny arbeidsgiver. Suarez skal ha nektet å forlate uten den kontraktsfestede lønnsutbetaling. På mandag kom det som skulle være gjennombruddet i forhandlingene.

Ifølge ESPNs kilde godtok Suarez å gi avkall på en del av lønn for det siste året mot at han ikke gikk til et knippe av de argeste rivalene: Real Madrid, Manchester United, Manchester City og PSG.

Atletico skal ikke være nevnt.

Les: Og der ble Christian Eriksen overflødig

Ifølge ESPNs kilde har Atletico og Suarez samtidig blitt enige om en kontrakt på mandag og skulle utveksle signaturer når Alvaro Moratas utleie til Juventus var bekreftet. Så smalt det.

ESPNs kilde hevder Barcelona dro i brekket for exiten da det ble klart at Suarez skal plage dem i Atletico-drakt. De ønsket ikke å styrke en direkte rival til La Liga-trofeet – gratis – mens Barcelona sponset deler av Suarez sin lønn frem til neste sommer.

Les på Spansk fotball: Bekreftet: Arturo Vidal gir Antonio Conte det siste giret

Spøkelset svever tydeligvis over Camp Nou fra tiden da de lot David Villa gå til Atletico i 2013. Den sesongen vant Rojiblancos La Liga og sendte Barca ut av Champions League.

Det ESPNs kilde beskriver som en illsint Luis Suarez kommer ikke til å holde seg i ro. Stormen øker igjen i styrke på Camp Nou.

Les: Det største talentet Alex Ferguson hadde sett spiller nå for sin 11. klubb