Sikrer seg arbeidsro. (foto: united, twitter)

Aaron Wan-Bissaka har skjønt han ikke passer inn i Ten Hag-fotball, og var tidligere i sommer linket tilbake til Crystal Palace. Diogo Dalot erobret plassen i startelleveren på høyresiden i United-forsvaret og har ikke gitt fra seg et spilleminutt i løpet av de første fire kampene. Portugiseren trenger likevel å pushes av en høyreback som passer inn i spilleplanen til United-manageren. Tidligere i sommer var Sergino Dest linket til United. Barca-spilleren skal da ha signalisert at han ikke ønsker seg bort fra Camp Nou, men ifølge ESPN har ting endret seg.

Kun timer før overgangsvinduet stenger har den amerikanske landslagsspilleren ifølge ESPNs kilde sagt han er klar for å forlate Barcelona med overgang til Old Trafford. 21-åringen har ikke engang vært med i kamptroppen til Xavi i løpet av de tre første La Liga-kampene, der Barca-manageren skal ha anbefalt den tidligere Ajax-spilleren om å se seg etter ny klubb.

LES: Selger først verdens dyreste forsvarsspiller – går så på shoppingtur hos Manchester United

Ten Hag har jobbet med Dest hos Ajax, og skal være interessert i å bringe spilleren til klubben. Nå er 21-åringen selv klar for overgang.

Da ser det ut til å stå og falle på hva Wan-Bissaka ender opp med i løpet av det siste døgnet av overgangsmarkedet. Det er United-supportere som ikke helt skjønner at Dest er rett mann hos United, men når Erik Ten Hag peker på en spiller og han setter spillet, da er det bare å gi tillit til prosessen. Seieren over Liverpool viser at United-manageren fortjener det.

CV’en til Dest. (fra transfermarkt)

LES: Vilt døgn i vente: Premier League-klubb vil signere tre nye spillere