Har det gøy på jobb.

Sir Jim Ratcliffe skal også få seg en hobby. Vel, når du putter inn rundt 1 milliard kroner i et potensielt pengesluk som en fotballklubb, dreier det seg om mer enn en hobby. Spesielt når du har ambisjoner om trofeer.

Ifølge ESPN bekreftes kjøpet av Ligue 1-klubben Nice på tirsdag. De eksisterende eierne Chien Lee, Alex Zheng, Paul Conway og Elliot Hayes kan dermed glede seg over en fortjeneste på rundt 700 millioner kroner på de tre årene de har eid klubben (ikke alle taper penger).

Les: Ajax-spiller lojal nok til å takke nei til United og Atletico

Nice-manager Patrick Vieira ledet klubben til en helt grei 7. plass i Ligue 1 i sitt første år som manager, og skal ifølge ESPN fått beskjed om at han fortsatt har en jobb å gå til.

Les på F7: Er du imot innvandring bør du være for ekstreme klimatiltak

Den nye eieren er god for flere milliarder enn vi klarer å forestille oss, og skal ha gitt beskjed om at han akter å investere tungt med mål om å konkurrere med PSG om Ligue 1-tittel og avansement til Champions League i løpet av tre år.

Og Chelsea?

Sir Jim var linket til et kjøp av klubben for noen uker siden, men har nå bestemt seg for noe som var til salgs – og i annen prisklasse. Mer moro for pengene.

Les: Midtbanespiller satte rekord i mai – nå vinner Liverpool kampen om overgang