Ole Gunnar Solskjær

Det er liten tvil om at den fremre halvdel av Manchester United er det som har fungert best denne sesongen, faktisk topper Manchester United Premier League sin målscorerliste. De tapene vi har sett, spesielt tidlig i sesongen det defensive spillet vært for dårlig. Manager Ole Gunnar Solskjær har vært fullstendig klar over manglende, ESPN mener de har fått tak i listen på fire aktuelle forsvarsspillere som kan bøte på problemet neste sesong.

Ingen lag har scoret flere mål enn Manchester United i Premier League denne sesongen, men Ole Gunnar Solskjær har fortsatt litt å gå på hva gjelder den defensive organiseringen i laget.

Les: Vil kjøpe fri Manchester United flopp

22 år gamle Jules Kounde

Den franske U21 landslagsspilleren har fått sitt definitive gjennombrudd for Sevilla denne sesongen under manager Julen Lopetegui sin ledelse. – Han trives godt i La Liga og har stor lojalitet ovenfor sin manager og klubb.

27 år gamle Raphael Varane

Raphaël Varane er som de fleste vet også fransk, han har vært i Real Madrid i en årrekke og på grunn av sitt forhold til manager Zinedine Zidane klar for nye eventyr.

21 år gamle David Cormo

David Cormo fra Portugal er den yngste på ønskelisten til Ole Gunnar Solskjær, han fikk denne sesongen sitt gjennombrudd for Braga, som han har spilt for siden han var en liten gutt. Cormo er definitivt klar for en større liga, det som trekker noe ned sett fra Old Trafford er hans drøm om å spille for Barcelona.

27 år gamle Tyrone Mings

Dette er det «trygge» valget for Manchester United, Tyrone Mings som kom til Aston Villa i 2019 har bare spilt for engelske klubber og ved nøyaktig hva som trengs for å spille forsvar i Premier League.

ESPN melder med andre ord at én av disse kan bli den nye makkeren til Harry Maguire i midtforsvaret til United, ettersom hverken Victor Lindelöf eller Eric Bailly skal ha vist nok til å forsvare en fast plass i laget.

Les: Endelig: Beckham i forhandlinger med Premier League-spiller som ikke nærmer seg 40