Rollene er byttet om, denne gangen er det ikke Michael Zorc som står klar for raid.


Det er en haug av unge superstjerner hos Dortmund som gigantklubbene ønsker seg. Sportsdirektør Michael Zorc vet dette utmerket godt, i og med at talentfabrikken er en viktig del av forretningsmodellen til Bundesliga-klubben. Derfor er det om å gjøre å holde talentene lengst mulig, så de får gjort skikkelig nytte for seg på banen.

Og på bankkontoen.

Giovanni Reya ble hentet som ungdomsspiller fra New York City i 2019. I 2020 er tiden som ungdomsspiller garantert over for 18-åringen. 12 kamper så langt i sesongen, med et produksjonsnivå på solide 2 scoringer og 5 assists.

Les: Nå er forklaringen «situasjonen i United»

Ifølge ESPNs kilder har pågangen fra storklubber i Premier League og La Liga vært solid, noe som har fått Dortmund til å handle.

Treårskontrakten Reyna signerte i 2018, skal nå være forlenget.

ESPNs kilde hevder partene har blitt enige om et arbeidsforhold frem til 2024. Det sies ikke noen om en utkjøpsklausul, men kjenner vi Dortmund rett, er denne i en størrelsesorden som gir klubben et enormt europlaster på såret, skulle United, Real, Chelsea eller de andre bli desperate nok.

Les på F7: Sylvester Stallone selger sine ekstremt dyre klokker du ikke viste han hadde

Å ja, neste gutt opp til debut hos Favrem, er ifølge ESPN senterforwarden Youssoufa Moukoko. Han må bare rekke å fylle 16 først på slutten av november.

Dortmund er nr. 1 i talentutviklingsklassen.

Les: Send Paul Pogba til Antonio Conte!