Ikke overbevist.. (foto: united, twitter)

Overgangsvinduet er smekket igjen, for Man United falt prioriteringene på en spiss og en sentral midtbanespiller. Ifølge den hyperaktive overgangsjournalisten Romano hadde Ten Hag og gjengen linet opp for en kroatisk landslagsspiller.

-Man United var i november og desember på utkikk etter en ny høyreback med Aaron Wan-Bissaka forventet å forlate klubben, begynner Romano på sin egen youtube-kanal.

LES: Lukker døra for Manchester United en gang for alle

-De hadde en høyreback klar, klar for i signere hvis det ble Wan-Bissaka-exit. Spilleren var Josip Juranovic, fortsetter Romano.

Juranovic forlot Celtic og signerte for Union Berlin i januar. Ifølge Romano var det Old Trafford som en god stund så ut til å bli den neste destinasjon for den kroatiske landslagsbacken.

Romano hevder Man United-ledelsen hadde gitt klarsignal for en signering av Juranovic som backup til førstevalget Diogo Dalot.

Så viste det seg at Wan-Bissaka skulle få muligheten da Dalot dro på seg hamstring-skade, en mulighet 25-åringen tok ekstremt godt vare på og sendte Juranovic i stedet til Alte Försterei.

-Wan-Bissaka gjorde det virkelig bra i januar, så Man United bestemte seg for å beholde ham og investere pengene i Weghorst og Marcel Sabitzer, avslutter overgangsjournalisten.