Erik ten Hag og Manchester United henter Pulisic på lån?

Sport som melder at manager Erik ten Hag har bedt Manchester Uniteds ledelse om å gjøre et nytt forsøk på å signere de Jong i januar. United-manageren mener ifølge rapportene at Christian Eriksen og Casemiro ikke kan fylle den sentrale midtbanerollen på samme måte som Barça-stjernen.

Barcelona gjorde i sommer en lukrativ avtale med Manchester United om en overgang for den nederlandske stjernen Frenkie de Jong. – Den nye manageren på Old Trafford Erik ten Hag var den 25 år gamle midtbanespilleren sin sjef i Ajax, etter sigende var det bra, derfor ble den bastante motstanden overraskende.

Vi er nå et godt stykke inn i sesongen og samtidig som det har gått godt for Barcelona denne høsten har Frenkie de Jong hatt en motsatt utvikling. – Han er ikke prioritert av manager Xavi Hernandez som foretrekker Sergio Busquets samt superstjernetalentene Pedri og Gavi på midtbanen.

LES: Italiensk media: Da har Mourinho skaffet seg Bodø/Glimt-spiller

Sinne så frem til nå å drive Frenkie de Jong i retning av Manchester United med Chelsea som en slapp nummer to. Men nå har Liverpool kastet seg inn i kampen og de har mer enn en gigantisk fordel.

Flere av Liverpools midtbanespillere står overfor kontraktsutløp. Naby Keita, Oxlade Chamberlain og James Milner går alle ut etter sesongen, og Arthur Melos låneavtale går også ut til sommeren. – Skadesituasjonen er tøff for Klopp som igjen har måttet be om økte resurser for å demme opp for skader i dag mot Manchester City stiller Liverpool uten Trent Alexander-Arnold, Joel Matip og Luis Diaz, og det samme er langtidsskadde Arthur og Naby Keita. Curtis Jones og Alex Oxlade-Chamberlain var tilbake i trening, men ikke helt klare.

Liverpool manager Jürgen Klopp er lovet et rekordstort budsjett neste sesong og han vil bruke en god slump på Frenkie de Jong. – Det matches opp mot Manchester United som landet en avtale på over 800 millioner kroner i sommer, men fikk nei hos spilleren til tross for løfter om gigantlønn. Nå skal sjefene på Old Trafford være villig til å øke lønna ytterligere, men samtidig trekke noe fra på avtalen til Barcelona.

LES OGSÅ: Det tok bare en telefonsamtale på 2 minutter å parkere Barcelona fra Martinez race

Frenkie de Jong på sin side er fortsatt forbanna for hans «bak ryggen» avtale i sommer og Manchester United var en del av den, det gir en liten for del for Liverpool, men den største er De Jong sin fasinasjon. Agent Ali Dursun mente i sommer at de skulle ta Chelsea dealen, det ble en såpass stor konflikt mellom agent og spiller over tema at det lenge så ut som om det gikk mot et agentskifte.

Beskjeden fra Frenkie de Jong, i følge Football-Oranje var «hvis det bare var Liverpool, de er mer sexy enn Manchester United».

Det er uansett store ting på gang, det som er nesten helt sikkert Frenkie de Jong forlater Camp Nou, men hvor han ender er fortsatt åpent.