Erik ten Hag (foto: united, x)

Det tok ikke lange tiden før Marcus Rashford ble reintegrert i Manchester United-troppen etter nattklubb-rangling sørget for at han gikk glipp av trening og kamp. Mens Jadon Sancho ble frosset ut og sendt til «utlandet» etter fire måneder uten garderobeplass.


Manager Erik ten Hag liker noen og andre de gir han fullstendig blaffen i. – I stormen av kritikk nevnes oftere og oftere at hans favorisering går ut over resultatene. – Nå tar han til motmæle!

Les: «Min Sønn er misfornøyd i Chelsea»

Viser hvor hårsår den nederlandske manageren er!

Manchester United-manager Erik ten Hag har innrømmet at Jadon Sanchos beslutning om å lufte klagene sine offentlig var åraken at han ble behandlet annerledes og mye tøffere enn Marcus Rashford, som har returnert til troppen etter nattklubbkontroversen hans.

Rashford ble oppdaget på en nattklubb i Belfast forrige uke og ble sykmeldt til en treningsøkt som var planlagt dagen etter, som førte til at han droppet fra troppen for én kamp før Eril ten Hag erklærte at saken var løst.

Disiplinærprosessen tok en helt annen vei enn Sancho, som ble fullstendig frosset ut i flere måneder og til slutt lånt ut til Borussia Dortmund etter hans offentlige spytt med Ten Hag.

«Vi kan ordne opp i alt internt,» sa Ten Hag om Rashfords sak før kveldens møte med Wolverhampton på Molineux Stadium . «Jadon valgte å gå offentlig ut.»

Med en advarsel til Rashford og den bredere United-troppen gjorde Ten Hag det klart at spillere på dette nivået må holdes til en høyere standard i deres personlige liv.

«Først av alt må spillerne på dette nivået klare seg selv, det er det du kan kreve av spilleren,» fortsatte nederlenderen.

«Spilleren må vite hva som er bra og ikke bra. Når du vil spille toppfotball, krever det en viss livsstil. Alltid.»

Ten Hag fortsatte med å le av påstandene om at han har måttet fungere som «barnevakt» for troppen, etter å ha blitt tvunget til å disiplinere Cristiano Ronaldo og Alejandro Garnacho tidligere.

«Nei, kom igjen, vi snakker om toppfotballspillere,» sa han. «Jeg trenger ikke å utdanne dem mer. Når du spiller for Manchester United, bør de vite det.»

Les på F7: Rekordsignering dumpes etter ett år!