(foto: united, twitter)

Det er bare noen dager siden Antony som er anklaget for vold hjemme i Brasil sin suspanjon ble løftet av Manchester United til tross for at han fortsatt er under etterforskning.

Manchester United har statet svært dårlig på årets sesong, etter syv runder ligger de på en 10.plass i Premier League med bare 9.poeng og de har tapt sin første kamp i gruppespillet i Champions League.

Les: Barcelona belønner spilleren som presset Sergio Ramos til selvmål bak Ørjan Nyland

En hardt presset manager Erik ten Hag forteller at Antony er aktuell for morgensdagens Champions League kamp mot Galatasaray på Old Trafford. «Han er aktuell, sier trener Erik ten Hag» ifølge BBC-journalist Simon Stone.

Manchester United-stjernen Antony (23) har ikke spilt en eneste kamp siden begynnelsen av september. Deretter ble han suspendert av klubben sin etter anklager om vold mot flere kvinner, hvorav en er hans ekskjæreste.

Søndag meldte Manchester United at suspensjonen er opphevet.

Allerede tirsdag kan Antony bli tatt med i troppen igjen. Trener Erik ten Hag innrømmer at Antony er et alternativ.

«Han er aktuell, han gjorde sin førstelagstrening i går»

Antony kom til United fra Ajax for et drøyt år siden, på en overgang på 95 millioner euro. Han er under kontrakt frem til sommeren 2027. Han har scoret åtte mål og levert tre målgivende pasninger på 48 kamper med storklubben.

LES: Sier det ikke direkte, men Pochettino er lite imponert over Chelseas Mudryk-strategi