(c) Bilde: Ull/Kisa: Erik Rosland

Den offensive midtbanespilleren er ferdig i Ull/Kisa for nå. Han informerte lagkameratene om beslutningen før fredagens trening.

– Oppholdet mitt i Ull/Kisa ble ikke helt som klubben eller jeg håpet på, spesielt med tanke på spilletid. Nå har det dukket opp en unik jobbmulighet i Oslo, der jeg får praktisert mitt eget forskningsområde på bachelor- og mastergraden. Jobben kan også kombineres med spill i en annen fotballklubb, noe som gjorde det enkelt for meg å terminere kontrakten. Jeg tror dette er det beste for begge parter, sier Rosland.

Les: Tenk på den største missen – her har du garantert den som er større

– Jeg har lyst til å takke en fantastisk spillergruppe med masse potensiale, og for god dialog med trenerteamet. Jeg håper laget fortsetter med det fine spillet fra kampen mot Øygarden, tilføyer han.

Rosland kom til Ull/Kisa fra Bryne som bosman-spiller i vinter og tar med seg to innhopp mot KFUM Oslo og Åsane. Hvor han fortsetter som fotballspiller blir sikkert offisielt i løpet av noen dager, men vi ønsker Erik masse lykke til videre. Tross lite spilletid har han bidratt som en strålende miljøskaper i sin periode her.

Les: Verdens beste midstopper sender ut advarsel om Leeds