Vi som er gamle nok til å huske da Eric Cantona herjet på Old Trafford er også tilstrekkelig oppe i alder til å føle seg litt truffet av Manchester United legendens kommentar. 

Cantona sammenligner å se Ole Gunnar Solskærs tropper med å ha sex med en gammel mann.  – I en video der han har på seg nissehatten, sender han fra seg den humoristiske kommentaren.

Les: AS: Henter Martin Ødegaard «hjem» i juni

«Manchester United har en spesiell plass i mitt hjerte, men å se United spille nå er litt som ¨ha sex med en gammel mann»

«Du prøver så godt du kan, men når alt kommer til alt ender alle opp med å bli litt skuffet»

«Men de kommer tilbake, for det er den største klubben i verden»

«Når jeg sier en gammel mann, snakker jeg ikke om meg selv. Det var bare en metafor», sier 53-åringen med et lurt smil.

Cantona var en høyt elsket spiller i Manchester United, og satte 80 mål på 177 kamper for klubben før han sluttet i 1997.

Akkurat nå er den berømte klubben i en dårlig posisjon som nummer åtte i Premier League, men det kan endre seg dramatisk etter det hektiske juleprogrammet.

Det som har blitt typisk denne sesongen er tap mot dårligere lag som i siste runde 2-0 tap mot bunnlaget Watford.

Manchester United spiller på Boxing Day mot Newcastle og deretter Burnley. To kamper som kan vinnes, men med gjeldende form er ingenting sikkert.

Les: Manchester United legende Eric Cantona spår evig liv og skaper panisk stemning

En positiv ting er imidlertid at franskmannen Paul Pogba er på vei tilbake, og han må finne sitt beste selv i stedet for å snu for den kaldseilte storklubben.

Han fikk mye skryt for sitt innhopp mot Watford, og manageren har til hensikt at han skal være den beste allroundspilleren i verden. Noe han forteller til Sky Sports.

«Han kan spille over hele midtbanen. Han er en boks-til-boks-spiller. Han kan gå ned og motta ballen og slå de lange ballene».

«Hans rolle avhenger bare av kampen. Det er det fine med å ha ham med på laget. Han er den beste midtbanespilleren i hele verden. Han kan spille alle roller», sier Solskjær ekstatisk.