Sikrer seg arbeidsro. (foto: united, twitter)

Bekreftelsen har kommet på Antony-overgang, men Manchester United har ingen grunn til å stanse opp for å feire. Nå følger to tøffe kamper i Premier League i løpet av firedagers-periode, Erik ten Hag må sette inn alt han har av forsterkninger og suksessrike kombinasjoner for å fortsette det vi så på Old Trafford mot Liverpool.

Overgangsvinduet er fortsatt ikke lukket for Manchester United, vi kan fortsatt forvente spillere på vei ut og inn, men hvis det ender opp med at Antony blir siste forsterkning, hvordan bør Ten Hag sette opp sin prefererte førsteellever?

LES: Endelig: Det har løst seg for Ten Hag!

Footballtransfers.com har kastet seg på analysen, vi henger oss på uten å se grunn til å være uenige med det engelske mediet:

(fra footballtransfers.com)

Selv om David de Gea fikk en noe fomlete start på sesongen er det bare one number One med den naturlige kronprins Dean Henderson på utleie hos Nottingham Forest (der han i helgen ble rundlurt av Harry Kane).

I forsvaret har Diogo Dalot vist at han tidligere har blitt undervurdert, og fortjener full-back plassen sammen med Tyrell Malacia. Aaron Wan-Bissakas stil passer ikke akkurat på et Ten Hag-lag, Luke Shaw har slitt med å overbevise.

LES: Første Premier League-manager sparket

I midten skal Lisandro Martinez og Raphael Varane teames opp, mens Victor Lindelöf og Harry Maguire må innfinne seg i rollen som backups.

Så til midtbanen. Casemiro vil erobre den defensive rollen, der han skal fylle hullet som har preget United-laget i mange år. Med seg har brasilianeren Christian Eriksen, som har mer å by på enn Fred og Scott McTominay. Så er det selvfølgelig Bruno Fernandes. Vikar-kapteinen er et stykke unna sin beste form, men viste mot Southampton at han fortsatt har nok å bidra med.

Angrepsspillet til United må ta fyr igjen, på vingene skal Jadon Sancho og nykommer Antony sørge for at motstandernes forsvar ikke kan føle seg trygge på noen av kantene. På topp står Ten Hag med forrige sesongs toppscorer Cristiano Ronaldo eller Marcus Rashford. Her er det naturlig å satse på 24-åringen, der CR7 virker å ha vært mentalt på vei bort fra Old Trafford i flere måneder.

LES: Klubbeier Pique sikrer seg gratis Barcelona-spiller