Har vist han har teft når det gjelder talent. (foto: united, twitter)

En historisk dårlig start for Erik ten Hag etter to Premier League-kamper, fulgt opp av seier mot erkerivalen Liverpool foran hjemmesupporterne. Etter å ha sett noen sesonger der Manchester United har avgitt poeng til de antatt svakere motstanderne var det stor spenning knyttet til Southampton-kampen forrige runde. Ten Hag viste han også kan hente inn full pott i disse oppgjørene. Nå venter viktige kamper – og tilsvarende viktige siste dager av overgangsvinduet.

Det er ikke noe nytt at kaoset råder rundt Manchester United når det er mulig for klubbene å fylle på med sine forsterkninger. «Alle» følger bevegelsene til en av verdens mest ikoniske klubber, «alle» har en mening om spillere som bør erstattes og med hvem.

LeoVegas: Sjekk ut boosted odds til ukas kamper

Denne sommeren er det helt spesielt. Erik ten Hag kommer direkte fra sesonger med stor suksess hos Ajax, der Champions League-semifinale i 2018/19-sesongen etter å ha parkert Real Madrid og Juventus, vist hva som er mulig med ten Hag-fotball og en tropp med unge spillere som følger coachen.

Timer før overgangsvinduet lukkes, har Erik ten Hag fått på plass spillere som skal gjøre spilleplanen hans mulig, men mangler fortsatt de siste. Det er derfor stort for United-supporterne at brasilianeren manageren har fått klubben til å strekke seg ekstremt langt for, er på plass. På mandag meldte ulike engelske medier at Antony var til medisinsk test, dermed er det klart for at den brasilianske landslagsspilleren drar på seg den røde drakta.

OPPDATERT: Bekreftelsen kom på tirsdag ettermiddag.

Vi så Casemiro bli satt inn på kamparenaen ved første mulighet mot Southampton, vil United-supporterne få se Antony mot Leicester på torsdag? LeoVegas: Sjekk boosted odds på 5.50 til Leicester-Manchester United

Ifølge The Athletic er det tvilsomt at vingen rekker å bli registrert før avspark, men debuten ligger rett rundt hjørnet. For en spiller som er drillet på Ten Hag-fotball siden 2020, tipper vi innkjøringsperioden vil bli befriende kort.

United-supporterne visste lite om Ajax-spilleren Lisandro Martinez før han ble hentet inn til Old Trafford. Etter de to siste Premier League-kampene hvor den argentinske landslagsspilleren har sendt Harry Maguire på benken, ser vi potensialet hans til å sørge for at midtforsvaret til United endelig tettes. Vi vet heller ikke mye om Antony, men Erik ten Hags krav om at denne angrepsspilleren måtte inn i sommer forteller United-supporterne at de har mye å glede seg til.

Selv om det fortsatt mangler noen spillere Ten Hag har bestilt, mener vi troppen nærmer seg komplett. Ikke helt for den store tittelsankingen, men for at Erik ten Hag har grunnlaget i debutsesongen for å bygge videre, videre, og videre.