Joshua King med Noah

Bournemouth gjorde ett bytte på laget som spilte uavgjort 0-0 mot Watford forrige uke, med Liverpool-lånevingeren Harry Wilson som erstatter Arnaut Groeneveld. – Men viktigst til dagens kamp mot Manchester United, Joshua King var på banen og sørget for kampens eneste mål. 

Bournemouth: Aaron Ramsdale, Steve Cook, Nathan Ake, Adam Smith, Diego Rico, Philip Billing, Harry Wilson, Ryan Fraser, Jefferson Lerma, Joshua King, Callum Wilson.

Les: Ti fotballstjerner som er ute i kulden

Manchester United gikk tilbake til den samme startende XI som de hadde for forrige søndags Premier League-seier mot Norwich, likevel fremstod det som et helt nytt lag, men ikke i positiv forstand.  – De var uvanlig tamme.

Manchester United: David de Gea, Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelof, Harry Maguire, Ashley Young, Fred, Daniel James, Andreas Pereira, Scott McTominay, Anthony Martial og Marcus Rashford.

Les på Popidol: Comeback for Rage Against the Machine

Rett før pause var det Joshua King som satte inn det som best beskrives som et praktmål. Etter å ha vippet ballen over en overtent Aaron Wan-Bissaka banket King inn Bournemouths første seriemål på veldig lenge. – Mens Bournemouth klatret opp på sjetteplass datt Manchester United ned på en foreløpig åttendeplass. Det er mange kamper igjen så muligheten for ytterligere nedgang er klar.

Det har vært en bra periode for Manchester United og Ole Gunnar Solskjær i de siste, men med dagens tap vil kritikken øke og sjansen for et bytte av manager øker.

Les på F7City: Bo i en gitar til 13 milliarder