Jules Koundé var nær ved å signere for Manchester City.

Valgte bort Premier League i sommer.

Jules Konde sier at det var et lett valg for ham å velge Barcelona foran Chelsea ettersom Xavi Hernandez er ansvarlig for den katalanske klubben.

LES: Chelsea jobber med en russisk avtale

Kounde var på nippet til å signere for Chelsea inntil Barcelona kapret overgangen ved å gå med på en avtale for fire år verdt 50 millioner euro, pluss opptil 10 millioner euro i tillegg. ons. Forsvarsspilleren avslørte at Barcelona-manager Xavi spilte en nøkkelrolle i overgangen hans og at han likte spanjolens metoder og tilnærming til fotball.

Jules Kounde

«Barca er fortsatt en klubb som kan tiltrekke seg hvem som helst, og manageren var også veldig viktig. Han ga meg mye selvtillit og jeg likte måten å tilnærme meg fotball på. Det var et enkelt valg for meg fordi han ga meg alt jeg var på jakt etter», uttalte han før et Champions League-oppgjøret mot Viktoria Plzen i morgen.

LES: Eriksen svarer på Martin Ødegaards VAR-kritikk

Barcelona har styrket troppen sin i overgangsvinduet for sommeren ved å signere nøkkelspillere i en rekke posisjoner, og Kounde er en av dem. Selv om den franske landslagsspilleren hovedsaklig er midtstopper, kan han skryte av betydelig erfaring med å spille på høyreback, noe som gjør ham til en allsidig og viktig spiller på Camp Nou.