Ed Woodward og Michael Zorc

Det skal ikke være lett for Manchester United å få på plass en avtale for deres toppmål denne sommeren. – Til tross for at Borussia Dortmund ikke har firet en tomme og lekket detaljer fra samtalene til media, har ikke Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær gitt opp håpet.

For noen dager siden skrev vi i Sporten at det tyske laget ønsket å åpne forhandlinger igjen til tross for at alle frister er brutt. – Bleacher Report følger opp med å skrive at United og Dortmund har blitt enige om «fortsette forhandlinger på en mer respektfull måte».

Det var lekkasjer til media fra forhandlingene som irriterte Manchester United mest, sammen med både pris og hvor mye agenten skulle sitte igjen med som var stridstema.

Kravet fra Dortmund er på 108 millioner euro, de vet Jadon Sancho er perfekt for Manchester United og at det er lagt så mye prestisje i kjøpet.

Les: Aston Villa biffer opp budet på Leeds mål Emiliano Martinez

Nå kan vi med andre ord ikke vente mange detaljer fra de videre forhandlingene, da både Dortmund og United nå er enige om å holde kortene tett til brystet.

Mens Ole Gunnar Solskjær forbereder neste sesong er det direktørene Michael Zorc og Ed Woodward som leder forhandlingene.