Emiliano Martinez

Det er en tungt imponerende keeper som egentlig ikke burde befinne seg i skyggen av noen som nå trolig er på vei bort fra Arsenal. Emiliano Martinez har ifølge Daily Mail fått et nytt bud fra Aston Villa, mens Leeds må finne ut om de vil by mer.

Etter at førstekeeper Bernd Leno ble skadet har Emiliano Martinez tatt vare på muligheten som han fikk, da Arsenal vant over Liverpool i Community Shield, håpet Martinez han hadde tatt et langt skritt mot å bli førstekeeper, men manager Mikel Arteta kom ikke med noen lovnader i den retningen.

Les: Leverkusen på handel i Arsenal

Emiliano Martinez sin fremtid på Emirates Stadium har kommet i tvil da alle vet den argentinske keeperen ikke lenger er fornøyd med å være «back-up»

Villa har allerede kommet med ett bud på Martinez, men har nå kommet tilbake med et nytt tilbud. Imidlertid er de fortsatt motvillige til å oppfylle prisen på 20 millioner pund.

Et annet alternativ for Aston Villa er ser Sergio Romero, som har en lang og usannsynlig vei for mer spilletid hos Manchester United, til tross for meget gode prestasjoner når muligheten har bydd seg.

Arsenal forbereder seg allerede på livet uten Martinez, de skjønner hva som er i ferd med å skje, siste telling vi gjorde viste at det er 10 klubber i tillegg til Leeds og Aston Villa som viser interesse. The Athletic skriver at Arnseal ser på Brentfords David Raya som erstatter.

Les: Byr 200 millioner for Joshua King