Bankdama til diktatorer Amanda Staveley

Newcastle-eier Mike Ashley er mest kjent for to ting, å være en drittsekk og konstant forsøke å selge klubben han tydeligvis hater å eie. – De uheldige Newcastle fansen har lenge ønsket Ashley dit pepperen gror, men så langt har ingen «normale» eiere vært villig til å møte hans absurde prisforlangende.

Selv Saudi-Arabias diktatorer synes prisen er alt for høy. – Etter en lang dragkamp mellom Ashley og den virkelige verdens svar på Cruella de Vil har Amanda Staveley meldt inn til Premier League at hun, sammen med en gruppe investorer ønsker å kjøpe klubben. – Det er et tydelig tegn på at noe er i ferd med å skje.

Les: Liverpool vurderer sjokkbud på Raheem Sterling

Klubbens supportere har kanskje sett seg lei av de mange skriveriene de siste årene om at klubbens kontroversielle eier er i ferd med å selge Newcastle United, men nå virker ting å være på gang.

Lokalavisen Newcastle Chronicle, The Telegraph og Athletic er nå overbevist om at et eierskifte er på gang.

Saudi-Arabias nasjonale fond (PIF) med representant Yasir Al-Rumayyan i spissen som planlegger å sikre seg 80 prosent av eierskapet, mens Amanda Staveley og brødrene David og Simon Reuben (Englands nest rikeste) vil fordele de resterende 20 prosentene.

Premier League vil foreta en bakgrunnsjekk før salget kan gjennomføres, et salg som engelsk media tror vil ligge på ca 340 millioner pund.

Et par tips til Premier League sin bakgrunnsjekk: drapet av journalist Jamal Khashoggi, det fortsatte folkemordet på befolkningen i Jemen, offentlig henging av de som ikke tror, eller synes det er spennende med Harry Potter, undertrykkelse av kvinner.

Les: Leeds har funnet Kiko Casilla erstatter som slipper inn bøtter med mål

Hvis salget går igjennom har jeg et råd til Newcastle fans, gjør noe som vi vet er uhørt, finn en ny klubb.!