Ousmane Dembele

Etter å ha slitt i over et år har endelig Barcelona klart å kvitte seg med sine fire største lønnsmottagere, samtidig som de «slapp» å påta seg en imponerende lønning fra Manchester City legende Sergio Agüero etter han ble nødt til å legge opp i desember.

Lionel Messi har gått til Paris Saint-Germain, Luis Suárez og Antoine Griezmann er begge i Atlético Madrid og nå følger nummer fire på den lønnslisten sett ovenfra også til en franske hovedstaden. Klarer de å kvalifisere seg til Champions League (5.plass for øyeblikket) burde økonomien være noenlunde i balanse i løpet av året.

Les: Rosenborg henter forsvarsspiller hos den legendariske argentinske fotballklubben Boca Juniors

Barcelonas små sutrende franske superstjernene Ousmane Dembélé er enig med Paris Saint-Germain om en personlig avtale, melder Sky Sports. – Stemmer dette vil det muliggjøre landing for Pierre-Emerick Aubameyang på Camp Nou.

Nå pågår det angivelig samtaler mellom klubbene om å få til et salg av den franske vingen. Barcelona har et urealistisk ønske om en overgangssum på nesten 240 millioner kroner for å selge Dembélé nå, et halvår før kontrakten hans løper ut.

24-åringen, som har fortid og Rennes og Borussia Dortmund, skal ha fått flere tilbud fra Premier League den siste tida. – Men med den påståtte enigheten mellom ham og skaderammede PSG, ser det ut som en overgang tilbake til Ligue 1 frister mer. 

Barcelona er villige til å selge for langt mindre enn 240 millioner kroner for å bli kvitt problemet Dembélé, på den andre side, Paris Saint-Germain har mer penger enn vett så ingen vet helt hva som skjer.

Les: Manchester United forhandler om låneavtale for Dean Henderson