Viktor Gyökeres

Sporting manager Rúben Amorim som er sterkt ønsket av Liverpool ber deres svenske superstjernen Viktor Gyökeres om å nyte livet og ikke stresse over mål.

25 åringen har enorm sukess denne sesongen og naturlig nok er presset der. Som Amorim nettopp sa til CNN Portugal: «Han burde nyte øyeblikket mer»

Les: Jack Wilshere tror knapt det han ser på Arsenals akademi

Vi vet fra før at Arsenal, Chelsea, Liverpool, AC Milan og Paris Saint-Germain i lengre tid har fulgt Viktor Gyökeres tett. HITC melder at Manchester United viser fornyet interesse for Gyökeres, da klubben sies å være ute etter å signere en ny spiss.

Hva det vil koste å hente Gyökeres strides de lærde om, men det kommer uansett til å koste. Sporting som har avtale frem til 2028 sies å ikke slippe for under 100 millioner euro, mens andre skriver de trolig vil godta å selge for «bare» 80 millioner euro.

Nylig sa Gyökeres følgende om den påståtte store klubbinteressen i siste landslagspause til fremmødt presse:

«Det er et tegn på at jeg har prestert bra. Men det er ikke noe jeg tar så alvorlig, siden det bare er spekulasjoner. Men det er klart det er gøy»

ENGELSKE KLUBBER: Premier League-klubb bommer totalt når de kaller inn Mourinho

Rúben Amorim: Jeg har hatt mange uformelle samtaler med Viktor. Det eneste jeg tror han trenger å gjøre er å nyte øyeblikket mer. Han har allerede hatt en flott sesong. Han trenger ikke være så stresset over målene»

«Det har også å gjøre med forventningene folk rundt ham har til ham. Fordi alle rundt ham alltid forventer at han skal score tre mål hver kamp. Så han kjenner det litt når han ikke scorer. Men jeg synes det er bra, det viser den store sulten hans.

«Jeg tror at hvis han liker spillet mer og glemmer resten, kommer målene automatisk. Han elsker å spille fotball, så jeg tror han vil fortsette.

25-åringen, som kom fra Coventry i fjor sommer, har 36 mål og 16 assists på 43 kamper denne sesongen.