Stanislav Tjertjesov vil stolt se mot horisonten andre steder

Det var ikke et EM å skrive hjem om for det russiske landslaget og når de først kom hjem ble det en serie med oppvaskmøter. Russland som gikk inn i mesterskapet med stor selvtillit kom ikke videre til åttendedelsfinalene.

De vant mot Finland, men tapte mot Danmark og Belgia, noe som betydde at landslaget endte sist i Gruppe B med tre poeng etter tre kamper.

Les: Bruce Springsteens datter debuterer i Tokyo-OL

Russland gjorde det dårligere enn Nederland som også jobber med å hente inn en ny sjef. – Børster støvet av Louis van Gaal

Det russiske fotballforbundet bekrefter at landslagssjefen slutter. Tjertjesov overtok i 2016, kom fra managerjobber for klubber som Legia Warszawa, Dynamo Moskva og Amkar Perm.

  • «Sammen med Stanislav Tjertjesov har vi bestemt oss for å si opp kontrakten hans. Det russiske fotballforbundet vil begynne å lete etter kandidater til en ny landslagssjef, som kan forberede landslaget til kvalifiseringen til verdensmesterskapet i 2022» sier det russiske fotballforbundets styreleder Aleksandr Djukov i en kommentar på forbundets Twitter-konto.

Les på F7: Sønnen fullfører Lucinda Rileys siste bok

Russland har seks poeng etter tre kamper spilt i VM-kvalifiseringen. Russland er i samme gruppe som Kroatia, Slovakia, Kypros, Slovenia og Malta.