Jadon Sancho

Jadon Sancho er åpen for å forlate Borussia Dortmund etter å ha følt seg «ydmyket og gjort til syndebukk» av klubbens hierarki. – Det to hendelser tidligere på sesongen som Athletic skriver om.

Det er ingen hemmelighet at storklubbene står i kø Barcelona, ​​Manchester United, Real Madrid og Liverpool er alle interessert i 19-åringen.

Sancho ble offentlig droppet fra en kampdag etter at han litt sent tilbake fra England-plikten i oktober. Han ble også erstattet i første halvdel av Dortmunds 4-0 nederlag mot Bayern München med Favre og sa at Sancho ‘bare ikke var god nok’.

De generelle stemningen i laget er ikke spesielt god, noe resultatene og kommentarer vitner om.

Les: Superligaens dyreste er norsk og var en flopp i Premier League

 

Bytingen sjokkerte vingen da han var ‘forvirret’ etter endringen som kom før halvtid.

Han mener også at den sveitsiske treneren er klar over hans evne til å endre spill øyeblikkelig.

Dette forventes å være England-spissens siste sesong i Tyskland, og det kan tenkes det vil komme til en overgang allerede i januar ….

Den tidligere Manchester City-mannen har scoret fem og assistert ni denne sesongen i det som for Dortmund har vært en vanskelig start.

Leiren hans mener at unggutten blir «urettferdig må bære mye av skylden» for den dårlige starten. sjette plass i Bundesliga er langt under forventningene.

Videre har leiren «tenkt å diskutere situasjonen» med Dortmund og er allerede klar over interessen for Sancho.

Les på Popidol: Victoria’s Secret dropper årlig moteshow

De fire nevnte lagene har registrert en konkret interesse, men hans tidligere klubb City ønsker også å bli holdt i loopen.

Sancho har ikke agitert for å flytte bort, men er opptatt av å forstå dagens situasjon.

Hvis han skulle forlate Tyskland, ville han forbedre alle klubber i Europa han ble med.

Han ble koblet med en flytting i fjor sommer etter en fantastisk 18/19 sesong.

Dortmund-administrerende direktør Hans-Joachim Watzke hevdet selv at de hadde slått tilbake et tilbud fra en ‘superklubb’.

«En sjef for en av superklubbene spurte meg tilbake i vår om det var en sjanse [til å signere Sancho], men jeg sa til ham med en gang at han skulle glemme det, og han kontaktet meg aldri igjen,» sa 60-åringen Tysk fortalte det til avisen Ruhr Nachrichten til Dortmund.

«Han visste at jeg mente det jeg sa.»