Han til høyre møtte hvertfall opp for å feire med laget sitt.

Dette må være forsøk nummer hundre fra Real Madrid sin side for å få deres siste Galácticos Eden Hazard til å virke. – Ettersom tiden går klatrer den belgiske venstrevingen på lister over Real Madrids verste overganger gjennom tidene, men nå kan ting være i ferd med å snu.

Manager Carlo Ancelotti har snudd stemningen på Santiago Bernabéu og leder nå et lag på toppen av La Liga som har bøtter med selvtillit. I gårsdagens 0 – 0 kamp mot Cadiz Eden Hazard på banen og gjorde en god figur. Marca mener belgieres kan bli et enda bedre våpen i andre halvdel av sesongen.

Les: Spansk media: Barcelona har satt to krav til Cavani

Før kampen fortalte Carlo Ancelotti at 30 år gamle Eden Hazard har vist seg godt frem på treningsfeltet i Real Madrid den siste tiden, og derfor hadde han fortjent å starte søndag.

Det var Hazards bare sjette startplass for sesongen, og den første på ti La Liga-kamper, og Ancelotti var godt fornøyd med det han så fra belgieren, som med litt mer skarphet fra lagkameratene godt kunne ha scoret et mål eller to.

«Hazard hadde det tungt i første omgang, men i andre omgang gjorde han det veldig bra».

«Det kostet ham litt å spille langt ute på kanten, men på midten kombinerte han godt med Karim Benzema. Så det kan bli ett våpen til i andre halvdel av sesongen», sier Ancelotti ifølge Sport.

Les: Lens digger allerede le viking Patrick Berg

Real Madrid er nummer én i La Liga med seks poeng ned til Thomas Delaney og Sevilla, som har én kamp mindre spilt.

Får Real Madrid til det de nå forsøker og får Eden Hazard til å virke kan de muligens på hans verdi opp fra dagens 25 millioner euro, opp til i nærheten av 115 millioner euro som de betalte Chelsea sommeren 2015.