The Happy Gang. (foto: united, twitter)

Etter lørdagens byderby fikk Erik ten Hag spørsmål om den første scoringen til Bruno Fernandes. United-manageren begrenset seg til å si at han forstår reaksjonene «fra Citys ståsted». Midtstopper Manuel Akanji har ikke behov for å begrense sine uttalelser om hvordan han opplevde episoden fra gressmatta.

-For å være ærlig var det en komplett vits at det første målet fikk stå, begynner Manuel Akanji til BBC.

LES: Football-Insider: Har gjort klar gigantisk bud på Manchester United

-Jeg kan se at Rashford er tydelig offside, så det velger jeg å spille på. Han løper så helt frem til siste sekund og stanser først da ballen er rett foran ham og Ederson. Den eneste grunnen til at han stopper, er at Bruno Fernandes skriker at han skal ta den fordi han er i offside, fortsetter Akanji.

-Jeg er med på at han ikke rører ballen, men han jakter den i over 30 meter der han tydelig er offside, kommer det fra City-spilleren.

Scoringen telte, Man United vil for evig tid bli stående som vinner denne kjølige lørdagen i januar, avgjørelsen vil garantert påvirke hvordan forsvarsspillere møter helt klare offside-situasjoner fremover. Eller som bestefar ville ha sagt det: Spill til fløyta går, Akanji.

LES OGSÅ: Nektet å bøye seg for kravet fra PSG-eierne