Ake-bake-kake. Solskjær har gutta han trenger. (foto: united, twitter)

I sommer var det et salig hylekor i den røde delen av Manchester og fra fotballsynsere som Gary Neville, Rio Ferdinand og gjengen. Van de Beek, Cavani og to no names på vingen! Alex Telles skapte antydning til entusiasme, men ikke mer. Resten av høsten fortsatte kritikken mot Uniteds udugelighet på overgangsmarkedet. I januar blir det enda tynnere.

Skal vi tro Solskjær. Det som var tynt i sommer, vil virke som en utagerende overgangsfest sammenlignet med vinterens overgangsvindu.

Les: Zidane er ubrukelig i Premier League

Natt til mandag er det tid for Deadline Day og siste sjanse for overganger som betyr noe. Men for Solskjær er det tynning av tropp-hekken som står på dagsorden.

-Jeg tror ikke det, nei (at det blir nye spillere i januar). Jeg ville bli overrasket hvis noen kommer inn. Troppen er sterk, den er full av kvalitet. Jeg trenger fortsatt å sende spillere ut av troppen, sier Solskjær ifølge Manchester Evening News.

Pellistri sendes trolig på utlån, Jesse Lingard på forventet utlån, Brandon Williams det samme, salg av Marcos Rojo og Sergio Romero skal gjennomføres, Fosu-Mensah er allerede ute av klubben.

Les på Popidol: Jim Carrey er fantastisk

Det så en stund ut til at United skulle følge planen med å hente inn midtstopper Kieran Trippier fra Atletico, men med en selvforskyldt 10-ukers karantene på 30-åringen, grunnet ulovlig betting, ble den potensielle overgangen lagt på is.

Så trolig ender vi opp uten nye smilende fjes til fotoseanse på Old Trafford. Noen som hyler SKANDALE!, denne gangen?

Tenkte ikke det, nei.

Manchester United har kontroll på situasjonen og akter å høste resultater (les: titler) med troppen som har vist at de har det som skal til.

Les: Bekreftet: Da er det spikret for Christian Eriksen