Ble behandlet som en liten guttunge. (foto: chelsea, twitter)

På lørdag skulle spilleren både United og City hadde kretset rundt få debuten i verdens tøffeste liga. Vi hadde selv skrevet at Saul-overgangen til Chelsea burde skremme motstanderne. Debuten ble alt annet enn skremmende for andre enn spilleren selv.

Helt på tampen av overgangsvinduet fikk Saul endelig klarsignal til å forlate Diego Simeone og en situasjon han ikke var fornøyd med. Hos Chelsea skulle Thomas Tuchel gi spanjolen de rette arbeidsforholdene. For Chelsea ville de få inn en La Liga-mester i troppen, en spiller som hadde vært med på å nedkjempe Real Madrid og Barcelona.

Les: Danskene skal få Ullevaal til å virke som stabburet til Parken

Debuten til Saul kom i 3-0 seieren over Aston Villa, men den sentrale midtbanspilleren fikk liten del av æren. Tvert imot.

Tuchel satte Saul inn fra start, gav spanjolen en omgang, og lot 29-åringen «sitte igjen i garderoben» da dommeren blåste til andre omgang.

Lukaku hadde sendt Chelsea til ledelsen etter 15 minutter, men for Saul hadde det blitt et nådeløst første møte med Premier League.

Tuchel forklarer.

-Jeg hadde følelsen av at han slet med det. Det var noen store feil, pasningsfeil, og han slet med intensiteten. Du kunne se at han ikke hadde tilpasset seg helt ennå, begynner Tuchel til Sky Sports.

Les på Popidol: Fortnite knuste Apple i retten

-Det er fullstendig mitt ansvar. Jeg hadde på følelsen at han kunne gå direkte inn for oss og spille på dette nivået. Jeg tenkte (så) at det var bedre å ta ham ut, fortsetter Tuchel.

Som forter seg til å legge til at han ikke har endret oppfatningen av potensialet til Saul, selv om spanjolen i løpet av omgangen rakk å skape det Tuchel beskriver som «noen halvsjanser til Aston Villa».

Romelu Lukaku har fortsatt ingen problemer med å re-tilpasse seg tempoet og intensiteten, og bidro med to scoringer.

Da får vi se hvor tøff Saul er i skallen. Denne debuten og tilbakemeldingene fra manageren for åpen mikrofon kan være nok til å knekke enkelte spillere.

Welcome to Premier League, Saul.

Les: Haaland sendte en solid melding til Ronaldo