Ole Gunnar Solskjær

Det var først 10 minutter på overtid Manchester United etter en straffe kunne hente hjem en 2 – 3 seier på Falmer Stadion i badebyen Brighton.

Det er ikke rart hjemmepublikumet var frustrerte den hadde neste dobbelt så mange skudd, ballen mest, større nøyaktighet i pasningene og syv hjørnespark mot Manchester United ene. – Corner er med andre ord ikke alltid mål».

Dette var en kamp som Brighton burde vunnet, de traff treverket hele fem – 5 ganger.

Les: Markus Henriksen bestemte seg i tolvte time

Selv Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær innrømmer at Manchester United ikke burde ha fått alle tre poengene i oppgjøret.

• «Vi slapp unna. Vi kunne ha fått ett poeng, men vi fortjente ikke mer enn det. Vi burde ha spilt med mer karakter» sa Solskjær etter kampen til BT Sport og la til:
  • «Forrige sesong spilte vi for mange kamper uavgjort, så det var positivt med seier».

I det aller siste sekund, mens Brighton fansen litt mumlende hadde akseptert at det ble 2 – 2 og poengdeling, viste VAR at en Brighton spiller var frempå med en knyttneve i etter en Harry Maguire-heading og straffe ble riktig dømt.

Bruno Fernandes sikker på straffemerket, ballen gikk i mål og sekundet etter var kampen over.

Marcus Rashford fikk æren av å score Manchester United sitt mål Nr. 10 000 etter 55 minutter.

Målet kom etter en lang pasning fra Fernandes til Rashford som lurte unna noen forsvarere og elegant satte ballen i mål.

Les på F7: Hva med å bare bestille 10 millioner vaksiner fra Kina og bli ferdig med dette tullet!

Etter to kamper i Premier League har både Brighton og Manchester United tre poeng.

Leicester, Liverpool og Arsenal har alle vunnet sine to første kamper, mens Everton, som for øyeblikket er serieleder har vunnet sine tre første kamper.

Brighton – Manchester United 2-3

40′ 1-0 Neal Maupay
43′ 1-1 Lewis Dunk (selvmål)
55′ 1-2 Marcus Rashford
90′ 2-2 Solly March
90′ 2-3 Bruno Fernandes (straffe)