Nuuuuunez. (foto: liverpool, twitter)

Jürgen Klopp er på offensiven, ingen grunn til noe annet. Newcastle og Manchester United vet Liverpool presser inn til siste runde i kampen om Champions League-billetten. Det hindrer Klopp ikke fra å ta en liten oppsummering for å vise hva som kommer neste sesong.

Da Darwin Nunez entret scenen hos det som har vært en av de desidert beste klubbene i verden de siste sesongene, var det til ekstreme forventninger. Det startet trått for den overivrige uruguyananske landslagsspilleren, timingen for å ble hentet til Premier League samtidig med Erling Haaland må i tillegg ha vært kjipt.

LES: Første Chelsea-stjerne har takket for seg

Klopp har hele veien forsvart 23-åringen når kritikere retter fingeren mot manglende effektivitet foran motstandernes mål, nå retter Klopp en finger andre veien: «Det er mye mer som kommer».

For Klopp har en forklaring på hvorfor Liverpools dyreste investering ikke har scoret seg helt til topps i debutsesongen.

-Det vanskeligste for en spiss er å komme til en klubb that is not clicking. Se for deg hvis vi hadde hatt en god sesong, en 80-poeng og mer-sesong. Han ville ha scoret flere mål, helt klart.. Mo Salah i sin beste sesong da han scoret noen og 40 mål, misset på sjanser. Det er normalt. Erling Haaland misser på muligheter, men de har har mange flere enn vi har skapt i denne sesongen, begynner Klopp ifølge Teamtalk.

LES OGSÅ: Gjør seg klar for Stamford Bridge

-Femten mål er absolutely fine. Med tre kamper igjen er det også mulig han (Nunez) øker dette… Det kommer mye mer (neste sesong), det er sikkert. Han trenger tid på å etablere seg, sier Klopp.