Nu jäklar! (foto: Manchester United)

Jose Mourinho starter ny sesong som Fenerbahce-trener. En uventet vei for selverklærte The Special One, men da den ene storjobben etter den andre siden vinter har gått til andre enn portugiseren, skjønte vi Mourinho måtte begynne å lete på «en lavere hylle». For Fenerbahce betyr det uansett at all-in Mourinho sikter seg inn på titler.

Vi er selvfølgelig spente på hvilke favorittspillere Mourinho får med seg inn i sesongen, ulike Manchester United-spillere har vært linket til den tyrkiske klubben den siste måneden. Nå melder Sky Sports Mourinho har gitt klubben beskjed han trenger Manchester United-spilleren som ble hentet til Old Trafford på Mourinhos vakt.

LES: Erik ten Hag slipper å bekymre seg for å få sparken

Ifølge Sky Sports har Fenerbahce vist stor interesse for Victor Lindelöf. Svensken har vært på Old Trafford siden 2017, med ett år igjen av kontrakten har 29-åringen kort vei til salgslista hvis det rette budet dukker opp.

Det har fortsatt ikke kommet et konkret bud fra Mourinhos klubb, men insisterer treneren nok, skal vi ikke se bort fra at Lindelöf og Manchester United-ledelsen overtales til overgang. Svensken kan trolig vente seg telefon fra Mourinho.

ENGELSKE KLUBBER: Burnley lar tidligere Manchester United-stjerne styre skuta etter Kompany

For svensken er en overgang til Fenerbahce fra en av verdens største klubber et kraftig steg ned, men hos Mourinho er 29-åringen garantert status som nøkkelspiller. Kan bli fristende for Lindelöf.

Alt du trenger å vite: Nederland – Frankrike