Fra en tidligere episode med luftgolf på treningsfeltet.

Gareth Bale som faktisk er en av verdens beste fotballspillere er på vei tilbake til Premier League i sommer.

Den walisiske stjernen er fortsatt ikke populær hos Real Madrid fansen, hos manager Zinedine Zidane eller i Spania i det store og hele, han har etter å ha bodd i Madrid siden han kom fra Tottenham i 2013 ikke giddet å lære seg godt spansk.

Nå ligger en retur i lufta, men det er verken til Tottenham, Manchester United eller noen av de andre store engelske klubbene som henter Gareth Bale, det er i stedet Newcastle fra Nordøst-England.

Les: Har du prøvd disse fotballspillene?

Newcastle United, under eier Mike Ashley, har ikke brukt mye penger på noe og er pr nå Englands minst populære Premier League klubbeier. -Men Ashley er i ferd med å selge klubben til en gruppe ledet av Saudi-Arabias kronprins Mohammed bin Salman. – Kronprinsen er villig til å bruke vanvittige summer i et forsøk på å hvitvaske sitt velfortjente rykte som morder og despot.

Oppkjøpet av Newcastle United er ennå ikke på plass, og Premier League gjennomgår for tiden papirene for å se om oppkjøpet kan godkjennes.
    
I mellomtiden jobber Newcastles antatte fremtidige eier for å styrke troppen, og han har allerede bestemt seg for å hente Mauricio Pochettino som ny manager, og ifølge Mail Online topper Gareth Bale nå listen over spillere.

Les: Gareth Bale snakker om fremtiden

Blir dyrt, men ikke for dyrt

Avisen bemerker at det er mulig å overtale Bale til å bytte til Newcastle United, det er bare cash det står på og det har kronprinsen mer enn nok av.