Tilbake! (foto: real, twitter)

Oksen Ramos er tilbake. Etter en tårevåt sorti fra San Bernabeu og en debutsesong hos PSG som må ha vært en lidelse for 36-åringen, mener han selv han er klar for å levere det PSG forventet da de hentet inn en av verdens tøffeste midtstoppere forrige sommer – til ei ukelønn på rundt 2,6 millioner kroner (salarysport).

Forrige sesong var det leggen som hemmet Ramos, der den spanske Champions League-tittelgrossisten ikke var et minutt på banen i Mesternes Mester. Det var en Sergio Ramos som skulle ha stanset Karim Benzema da franskmannen med hattrick sendte PSG ut av før kvartfinalen.

LES: En halv million nordmenn får ikke Premier League på TV

Nå kan PSG-supporterne vente seg en helt annen utgave av Ramos.

I Super Cupen på søndag mot FC Nantes, var 36-åringen på banen i fulle nitti minutter i 4-0 seieren. To scoringer av Messi, én av Neymar – og jommen meg også en scoring av Ramos!

-Jeg er glad for å spille igjen etter en tøff siste sesong. Jeg avsluttet sesongen på et høyt nivå, fysisk sett var det veldig bra. Jeg hadde et sterkt ønske om å komme tilbake og spille fotball. Nå har jeg på vei til å komme tilbake til mitt beste, sier Ramos ifølge Get French Football News.

På vei tilbake til mitt beste… For oss som digger oksen Ramos, er dette ekstremt gode nyheter.