Fikk mye ut av Joshua King og gjengen. (foto: bournemouth)

Ryan Fraser som ble kåret til årets Bournemouth spiller foran vår egen Joshua King, nektet å skrive under på en kort forlengelse ut Premier League sesongen. – Han hadde tydeligvis fått nok og ville heller være tilgjengelig for en av hans nye beilere.

Bournemouth-manager Eddie Howe har nå vraket Ryan Fraser og har ikke tenkt å bruke han ut kontaktsperioden som slutter 30 juni.

Les: Ryan Fraser ser ingen grunn til å forlenge kontrakten

Noe han fortalte til klubbens nettsider før morgendagens møte mot Crystal Palace: «Han har spilt sin siste kamp for denne fotballklubben. Han er ikke involvert i de ni siste kampene, og jeg vil bare ha spillere som er fullt fokusert på nedrykksspillet vi går inn i»

«Det er avgjørelsen min. Dette er de viktigste kampene vi har hatt de siste årene, og vi trenger at alle er på samme sted mentalt og kjemper for alt de kan for klubben. Dessverre kan ikke Ryan gjøre det på grunn av sin kontraktsituasjon.»

I 2019 ble 26 år gamle Ryan Fraser kåret til årets Bournemouth-spiller, og denne sesongen har han spilt 32 kamper, med ett mål og fire assists.