Lloyd Kelly

Det er mye om Manchester United om dagen, men så kommer det en strøm med nyheter ut fra Old Trafford, ikke alle like gode. – Et område om udiskutabelt må styrkes er forsvaret til Erik ten Hag og da spesielt midtstoppere.

Men når det gjelder et av sommerens mål var Lloyd Kelly Manchester United sjanseløse.

Les på Engelske klubber: Overgangsbudsjettet til Manchester United er alt annet enn puslete

I dag ble det klart at Lloyd Kelly kommer til fra Bournemouth og med det har Newcastle har fullført klubbens andre sommersignering – etter å ha hentet venstrebacken Lewis Hall (19) fra Chelsea. Det er et stort grep for meg, sier midtstopperen på Newcastle sin hjemmeside.

Lloyd Kelly og Eddie Howe var sammen i Bournemouth, før Howe dro til Newcastle.

«Det er fantastisk å komme hit. Jeg vet hvor stor klubben er og hvor mye den betyr for alle fansen. Jeg vil bare ut på banen og begynne å jobbe»

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Newcastle United FC (@nufc)

«Det er et stort trekk for meg og familien min. Selvfølgelig er det litt annerledes å være sørpå, men jeg synes byen er flott, siden det er en kontrast mellom byliv og land. Det var ingen vanskelig avgjørelse å komme hit.»

Les: City lager attraktiv lønnspakke for Guardiolas favoritt – skal stanse alle fremstøt fra La Liga

Eddie Howe er begeistret:

– Jeg er veldig glad for å ha sikret meg Lloyds signatur. Han er en spiller som har bevist seg på Premier League-nivå, og jeg er sikker på at han vil være et flott tillegg når vi forbereder oss til den nye sesongen. Lloyd er en spiller jeg har beundret siden begynnelsen av karrieren.

– Han har mye potensial og jeg gleder meg veldig til å jobbe med ham igjen.

Spilleren blir med gratis 1. juli, da avtalen med Bournemouth går ut på dato.

Kelly kom til Bournemouth fra Bristol City sommeren 2019, og fortsatte med 141 kamper for Premier League-klubben.