Luis Campos

Helt siden Ed Woodward kom inn som Manchester United sin pengemann sommeren 2013 har revisoren blitt kritisert for sin manglende forståelse av overgangsmarkedet. – Det som har reddet han er en ekstrem evne til å lande store sponsoravtaler.

Etter å ha satt seg på bakbeina hver gang noen har nevn ordet sportsdirektør (teknisk direktør på engelsk) ser det ut til at klubben og Woodward kryper til korset og faktisk tenker å ansette en.

Les: Mirror: Liverpool i samtaler med Van Dijk-erstatter

Manchester United skal være interessert i å hente inn Luis Campos i rollen som kan dempe kritikken som Ed Woodward utsettes for. Det har vært et friksjonstema veldig lenge, det var til tider meget høy temperatur mellom tidligere manager Jose Mourinho og Woodward.

Nå hevder rapporter fra Canal + at Woodward endelig har gjort sitt valg og går for Luis Campos som ny sportsdirektør.

Portugiseren har en omfattende og imponerende CV

Han har tilbrakt 23 år som manager og jobbet som speider for Real Madrid under Mourinho.

Han blomstret senere som Monacos direktør for fotball, og hentet inn slike som Radamel Falcao, Joao Moutinho, James Rodriguez, Fabinho, Anthony Martial og Bernardo Silva.

Etter han byttet til den franske klubben Lille, har rekrutteringen hjulpet laget til å bli nummer to i Ligue 1. Han spilte en stor rolle i avtaler om å signere Nicolas Pepe, Victor Osimhen og Gabriel Magalhaes. Trioen har siden sikret enorme inntekter for Lille som nå faktisk er en rik klubb.

Canal + hevder at han og direktør Marc Ingla, dette er noe Manchester United ønsker å dra nytte av det.

Woodward håper utnevnelsen av Campos vil avslutte en serie mislykkede forsøk i overgangsmarkedet. Deres manglende evne til å lande Erling Braut Haaland og Jadon Sancho har ført til mye kritikk.

Les på Engelske klubber: Alle som kom og dro fra Manchester United sommeren 2020